• Κάθε Παιδί έχει Δικαίωμα στο Παιχνίδι!

  Ιστορικό

  ΦιλοσοφίαΤα Παιχνίδια ToyMarkt αποτελούν εμπορικό σήμα της εταιρείας Χονδρικής Τσαγκογέωργας ΑΕ, μίας από τις μεγαλύτερες και πιο αξιόπιστες εταιρείες Χονδρικής πώλησης παιχνιδιών στην Ελλάδα.

  Ιδρύθηκε το 1989 από τους αδελφούς Αντώνη και Φώτη Τσαγκογέωργα, μέτοχους κατά το παρελθόν σε μία από τις πλέον κολοσσιαίες και πρωτοεισηγμένες στο Ελληνικό χρηματιστήριο εταιρίες εμπορίου της εποχής με Ψιλικά και Παιχνίδια.

  Ένα αξιοσημείωτο ιστορικό γεγονός είναι ότι το πρώτο container Παιχνιδιών στην Ελλάδα από το οποίο απαιτήθηκαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ποιότητας, προκειμένου να μπορέσει να εκτελωνιστεί, ήταν της εταιρείας Τσαγκογέωργας ΑΕ με παιχνίδια ToyMarkt. Μέχρι τότε το νομικό πλαίσιο για την εισαγωγή Παιχνιδιών βρισκόταν σε αδράνεια. Παρόλα αυτά η εταιρεία πληρούσε από τότε όλες τις απαιτούμενες ποιοτικές προδιαγραφές και ανταποκρίθηκε πλήρως σε αυτή την ιστορική αλλαγή.

  Η πολυετής εμπειρία, η οργάνωση, η φερεγγυότητα και η συστηματοποιημένη προσέγγιση των ποιοτικών προδιαγραφών, σε συνδυασμό πάντα με τις απολύτως προσιτές τιμές των παιχνιδιών ToyMarkt, δικαιολογημένα οδήγησαν την εταιρεία μεταξύ των πρώτων της αγοράς στο κλάδο της.

  Το πρώτο container Παιχνιδιών στην Ελλάδα από το οποίο απαιτήθηκαν όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά ποιότητας, προκειμένου να μπορέσει να εκτελωνιστεί, ήταν ToyMarkt.
  Shipping Icon

  Όλα τα Παιχνίδια ToyMarkt συμμορφώνονται αυστηρώς με την ισχύουσα Ευρωπαϊκή νομοθεσία

  Shipping Icon

  Ετήσιος όγκος Παιχνιδιών: >80 Container/ έτος